Børneråd skal hjælpe British Airways

British Airways børneråd skal bestå af 12 børn i alderen 8 til 14 år fra hele verden, som vil blive udvalgt af et panel af British Airways marketing- og brand- eksperter. 

“Formålet er at påvirke den måde British Airways udvikler sine services overfor denne målgruppe. Børn har fantastiske forestillingsevner uden de voksnes begrænsninger og kan give os værdifuld viden og kreative idéer – og så er børn meget ærlige. Ærligheden kan lære os om, hvad der betyder noget, når man skal tage de næste skridt og samtidig være i kontakt med kunderne. Derfor har vi øje for ærlighed, gode og usædvanlige idéer og sjove vinkler, når vi rekrutterer til børnerådet,” siger Peter Rasmussen, chef for British Airways i Skandinavien og Island       

”Børn er meget vigtige for British Airways, både dem der flyver med familien og dem, der flyver alene. Flere og flere børn flyver med os – og børn af i dag er de rejsende af i morgen og vi tager dem seriøst som en selvstædig kundegruppe. Børnerådet vil hjælpe os til at give dem endnu bedre service.”

Betingelser og vilkår for ansøgere;

British Airways opfordrer unge rejsende i alderen 8 – 14 år om at skrive 200 ord, der forklarer hvorfor de skal være medlem af børnerådet (Kids’ Council), hvilke idéer de har, og hvad de mest nyder ved at flyve. Sidste frist for ansøgninger er 27. april 2007. Ansøgningen, gerne på dansk, sendes på e-mail til British Airways på: salessupport.cph@ba.com.

Når børnerådet er blevet nedsat vil det mødes to gange om året på British Airways hovedkontor ved Heathrow i London.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.