Swiss dropper Basel fra Skandinavien

Swiss skal spare og derfor lukker det schweiziske flyselskab fra sommerprogrammet ruterne til Basel fra bl.a. Helsingfors, København og Stockholm – ligeledes stoppes ruten mellem Gøteborg og Zürich. København-Zürich bevares med tre daglige afgange.
Swiss udsendte i går onsdag information om forholdsregler og prioritering hos rejsebureauerne for allerede udstedte billetter på de berørte strækninger.Swiss’ økonomi er blevet ringere, og dette kombineret med dystre udsigter for verdensfreden og verdensøkonomien har fået Swiss til at nedlægge 700 stillinger og mindske flyparken. I fjerde kvartal 2002 sank belægningen til 46%, oplyser Swiss’ koncernchef, André Dosé. De første tre kvartaler af 2002 tabte Swiss tre mia. DKK.SWISS VINDER TYSK REJSEPRIS
Som et plaster på såret kan Swiss til gengæld glæde sig over, at læserne af det tyske rejsemagasin Business Traveller har tildelt Swiss prisen som det bedste luftfartsselskab til Nord- og Sydamerika. Læserne havde også Swiss på førstepladsen i kategorier som kabinepersonale, check-in personale samt mad og drikkevarer ombord.

Skrevet af