SAS strejkeramt fra morgenstunden i dag

SAS blev fra morgenstunden i dag ramt af en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse blandt kabinemedarbejderne i Kastrup.

Strejken er et resultat af, at SS og kabinemedarbejderne i går blev sendt hjem efter resultatløse drøftelser i Forligsinstitutionen. Der er indkaldt til nye forhandlinger torsdag kl. 17.

”Der er tale om en overenskomststridig strejke, og vi håber meget, at formanden for kabinepersonalet kan få sine medlemmer til at gå i arbejde med det samme, siger pressechef Jens Langergaard fra SAS til DR Nyheder. Han tilføjer, at strejken vil komme til at medføre forsinkelser i dagens trafikprogram, men at han håber strejken bliver kortvarig, så alle fly kan komme på vingerne.

Formanden for kabinemedarbejderne, Verner Lundtoft Jensen, var her til morgen på vej til lufthavnen i Kastrup for at overtale sine kolleger til at genoptage arbejdet. Han siger til RB-Børsen, at han vil forsøge at gyde olie på vandene og få løst op for den overenskomststridige strejke så hurtigt som muligt.

(opdateres løbende)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.