Bravo Tours skal flyve med eget islandsk selskab

Nordens fjerdestørste rejsearrangørgruppe skifter navn til Primera Travel Group og får eget flyselskab.Islandske JetEx skifter navn til Primera Air. ”Vi købte en andel af JetEx, som havde flyene Iceland Express fløj med,” siger adm. direktør, Peder Hornshøj fra Bravo Tours til Take Off.

JetEx har tre MD 83’er, én Boeing 737-800 – og får to B737’800 efter nytår.Fra april, når Bravo indleder sit sommerprogram, skal en del af gæsterne flyve med selskabets seks fly.

”Vi er fem selskaber, der deler de seks fly, så vi vil sandsynligvis være afhængige af Sterling i mange år. Sterling skal transportere langt den største del af vore gæster, men det er en fordel, at vi også har egne fly,” siger Bravo Tours’ adm. direktør, Peder Hornshøj.Primera-gruppen, Nordens fjerdestørste charterrejse-koncern, består udover danske Bravo af Solresor i Sverige, Solia i Norge, Lomamatkat og Matka Vekka i Finland samt Heimsferdir og Terra Nova i Island.Udover at være adm. direktør for Bravo Tours er Peder Hornshøj i koncernledergruppen, der har den islandske ejer, Andri Ingolfsson, for bordenden, mens Bravo Tours’ anden tidligere ejer, Henrik Søndergaard, er ansvarlig for hele koncernens destinationsdrift.

Skrevet af