
Fra april kan gæsterne på Hilton-hoteller i USA sætte fokus på lavkalorieretter til morgenmad.
Gæsterne har hidtil været vant til det store amerikanske morgenbord med pandekager og masse af søde sager, men nu kommer der også en speciel lavkalorie-morgenbord.
De hidtidige forsøg har ikke just været nogen succes. Men nu er sundhedsbølgen også ved at få fat i amerikanerne, og Hilton byder på en tre retters menu om aftenen med 500 kalorier, som maksimum.
Courtyard Marriott begynder at offentligøre kalorietallet i ny bistro i nye hoteller fra juni.
”Det bliver et krav fra vore gæster i fremtiden med sundere mad. Cheeseburgeren er fortsat den mest populære, men frisk frugt og græsk youghurt er på vej mod toppen, ” siger food- and beverage manager Beth Scott fra Hilton Worldwide.
Snart kommer bølgen til Europa, hvor publikum allerede i dag er mere bevidste om, hvad de spiser, også når det sker på amerikanske hotelkæder.

STANDBY.DK Nyt om rejser

