Masser af People i det nye Stand By

På People- og I Byen-siderne i det nye Stand By fortælles bl.a. hvilket nyt job, Lars Bording nu får efter han stoppede som kommerciel direktør i Cimber Sterling, hvem den nye salgschef for Estonian Air er i Danmark, at Crowne Plaza-hotellets pressechef har fået nyt job, der er reportage fra sydafrikansk workshop i Danmark og meget mere.

 

Kig selv med i april-udgaven af Stand By.

 

Billedet stammer fra den hidtil største fest i den danske rejsebranche, hvor hotellet takkede for godt samarbejde med rejsebranchen inviterede Crowne Plaza-hotellet i Ørestad sidste måned 470 gæster til kæmpe fest med middag og 5-stjernet underholdning med Søs Fenger, Jokeren, Erann DD og Ida Corr.

 

Billedet fra Crowne Plaza-festen var der ikke plads til i Stand By-bladet – det viser fra venstre Anders Garde Konshaug, ejer af Video News Release, der laver videofilm for bl.a. hotelbranchen, mor og datter – Maria og Mette Fisker – fra incomingbureauet Conference Care samt direktør Søren Damstrup fra Absolute Scandinavia og formand for incomingfraktionen i Danmarks Rejsebureau Forening.

 

Skrevet af redaktionen