Rekordfremgang for SAS Danmark

SAS Danmark offentliggjorde lidt over middag i dag trafiktallene for november måned, og de viser en rekordstor fremgang, målt i forhold til samme måned sidste år. Med en fremgang på 16,5 % er kabinefaktoren – eller belægningsprocenten, som den også kaldes – nu oppe på 64,8 % for november måned og 62,7 % for de første elleve måneder af kalenderåret.

”Det er årets bedste fremgang og resultatet af kombinationen mellem en optimeret produktion og flere kunder i butikken” siger adm. Dir. Susanne Larsen. Hun tilføjer, at den gennemsnitlige indtjening pr. passager falder, men at det er forventet af selskabet, og at indtægtstabet bliver kompenseret af det øgede antal passagerer.

”November måned viser os, at vi øger vores konkurrenceevne og tager vigtige markedsandele. Samtidig fortsætter vores fokuserede arbejde med at sænke omkostningerne, så vi holder kursen mod langsigtet lønsomhed” slutter SAS Danmarks topchef.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.