Københavns Lufthavn får ny restaurant og mobil café

”Konceptet med Tivoli-kroen havde overlevet sig selv. Passagererne vil have fornyelse. Derfor åbner vi Eyecon – til foråret kommer der to andre nye koncepter i transithallen; Caviar House målrettet det stigende antal kvinder blandt vore passagerer, Caviar House på Nytorv sælger kaviar fra privatoprettet stør. Det andet nye koncept kommer, hvor legepladsen i dag er mellem Finger B og C – legepladsen flytter så hen ved pølsevognen tæt på Fingerrod C.”Det siger Henrik Busch, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn til Take Off.Eyecon er uden vægge og med et åbent køkken og 208 siddepladser. Menuen bliver skandinaviske tapas med årstidernes råvarer.”Ideen er friske råvarer i en international atmosfære, der kan konkurrere med udbuddet i byen – og måske en dag blive verdens bedste lufthavns-restaurant,” siger Henrik Boserup, kok og konsulent for Select Service Partner, der står bag konceptet.MOBIL KAFFEBAR I CPH

Hvis du ikke kan finde en god kop kaffe, så lad den gode kop kaffe finde dig. Sådan kan filosofien bag Go Coffee beskrives. Det nye danske kaffekoncept er nu rullet i Københavns Lufthavn.

Go Coffee er en mobil kaffebar bygget op om en specialdesignet Christiania-cykel, hvorfra der serveres friskkværnet espressokaffe af god kvalitet.Bag Go Coffee står tre unge entreprenører, der hver især at have arbejdet med ideen om en mobil kaffebar.

“I forbindelse med mine studier af entrepreneurship på Copenhagen Business School fik jeg fra en underviser ideen til konceptet og lavede en forretningsplan,” fortæller en af ejerne, Karin Jørgensen.De to andre er Lars Rolf Jacobsen og en tredje studerende på CBS, Erik Frellsen, som nærmest har fået kaffe ind med modermælken, da hans familie står bag et af Danmarks største kaffefirmaer.”Vi skiller os ud i kraft af cyklen og den gode to-go kaffe. Kunderne er meget interesserede i konceptet og i teknikken bag den mobile kaffebar, og føler de får en oplevelse ved at købe hos os”, fortæller Erik Frellsen.Go Coffee kan opleves i lufthavnen hver dag mellem kl. 6 og 19, hvor der tilbydes frisklavet espresso, café latte, cappuccino, café americano og andre specialiteter, oplyser lufthavnen.

Skrevet af