SAS-fly gik på vingerne trods skade

Undervejs på turen fra Aalborg til Cypern fik kaptajnen besked om, at der ikke burde være givet starttilladelse, og at han skulle lande i den nærmeste lufthavn.

Da flyet landede i Athens udstedte en tekniker flyveforbud efter at have vurderet skaden. Først efter flere tests fik flyet lov til at fortsætte.

SAS’ pressechef Jens Langergaard siger, at der er sket en kommunikationsbrist. Han siger, at flyet ikke burde have forladt Aalborg, før de nødvendige undersøgelser var gennemført.

(B.T. 20.6.2006)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.