Lufthansa styrker samarbejdet

Lufthansa har styrket samarbejdet med såvel det kommende nye amerikanske medlem i Star Alliancen, US Airways, samt en pose regionale flyselskaber i Europa.I første omgang har US Airways’ passagerer nu mulighed for codeshare til syv europæiske byer med Lufthansa – omvendt får LH’s passagerer mulighed for codeshare med US Airways til 17 destinationer i USA.De to selskaber samarbejder også om bonusprogrammer og adgang til hinandens lounger. US Airways, USA’s syvende største flyselskab, betjener med 3.400 daglige flyvninger ca. 200 destinationer i USA, Canada, Europa, Caribien og Latinamerika.
Fra navnlig Frankfurt og München betjener Lufthansa 330 destinationer i 90 lande verden over, herunder 19 i Nordamerika.LUFTHANSA UDVIDER REGIONALT SAMARBEJDE I EUROPA
Under varemærket ”Lufthansa Regional” udvider LH nu samarbejdet med en række regionale flyselskaber om bedre muligheder for at rejse til og fra store lufthavne som Frankfurt og München.Lufthansas partnere, Air Dolomiti, Augsburg Airways, Contact Air, Eurowings og Lufthansa CityLine, har reorganiseret deres samarbejde om regionale flyvninger.
For passagerne betyder det et omfattende program med bedre mulighed for at flyve direkte samt for kortere transfertider. Dermed vil partnerne i Lufthansa Regional stå stærkere og bevare regionale arbejdspladser i en branche med megen konkurrence.

Skrevet af