HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Den nye forening har fået navnet ”Natteliv” og skal fungere som talerør for diskoteker, barer, natklubber og cafeer med natbevilling i de større byer i Danmark. Ifølge HORESTA har disse udskænkningssteder længe savnet et fælles talerør, som HORESTA nu har etableret for dem.

Foreningen Natteliv tegnes af formand Jacob Grum, der er direktør på Rosie McGee’s i København.

HORESTA vil have drejet fokus i kampagnen ”natteliv for alle”, som er iværksat af Københavns kommune, og som skal sikre lige adgang til bl.a. diskoteker og natklubber. Ifølge brancheorganisationen er et af de store problemer, at visse gæsters adfærd er ”uhensigtsmæssig”, og det er særligt gået ud over unge indvandrere, som er blevet nægtet adgang til de populære udskænknings- og dansesteder. Men ifølge HORESTA fokuseres der for meget på racedistrimination og for lidt på f.eks. unges voldelige adfærd.

Skrevet af

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.