Laver mad som vor mor troede hun gjorde

På mandag genåbner Copenhagen Corner efter en million-ombygning – og med nyt koncept: dansk husmandskost og smørrebrød af høj kvalitet samt byens nok største udvalg af øl og snaps, lyder løftet.



”Smørrebrød er blevet hip blandt de yngre, og der er næsten ingen smørrebrødsforretninger i nærheden af Rådhuspladsen. Via vor hjemmeside kan man bestille smørrebrød og anden mad, så er det klart når man kommer og kan tage det med på arbejde eller med hjem,” siger adm. direktør for islandsk-ejede NP Hotels, Tony Bak, til Take Off. Kæden, der indtil sidste år hed Remmen Hotels, omfatter også restaurant Copenhagen Corner på Rådhuspladsen i København.



”Jeg synes efterhånden ikke, at Copenhagen Corner var noget for nogen, den manglede en skarp profil. Konceptet havde overlevet sig selv og blevet lidt ”internationalt hotel agtig.” Skal man være noget i dag, skal man være knivskarp i sit koncept,” siger Tony Bak.



Copenhagen Corner, der får et prisniveau som Grøften i Tivoli, har 40 ansatte og åbent fra kl. 12 til 22.



”Udover smørrebrød, bliver der små lune retter – og vi laver mad, som vor mor troede, hun lavede det,” siger Tony Bak.



Copenhagen Corner har plads til 250 gæster. Dertil kommer en salon med mulighed for at holde møder og mindre selskaber samt en butik med mad ud af huset, bl.a. smørrebrød og dagens husmandsret.



NP Hotels består også af 5-stjernede Hotel D’Angleterre, livsstilshotellet Front i Nyhavn, 4-stjernede Hotel Kong Frederik på Rådhuspladsen.





HB

Skrevet af