Flyrute på 16 timer og 15 minutter

To selskaber har offentliggjort planer for nye flyruter med ultra lange flytider.
Det er Continental Airlines som fra oktober vil begynde daglig non-stop service mellem New York Newark og Mumbai I Indien afhængig af tilladelse fra myndighederne.
Continental vil bruge en Boeing 777-200. Flytiden bliver 14 timer og 50 minutter østover og ikke mindre end 16 timer og 15 minutter vestover.
Air Canada starter flyvninger fra december fra Vancouver til Sydney med en Boeing 777-200LR. Air Canada siger selskaber bliver det eneste som tilbyder non-stop flyvninger mellem Australien og Canada.
Flyvetiden bliver 15 timer sydover og 14 timer nordover, en besparelse på tre timer i forhold til nu, hvor flyet har et stop på Hawaii. Air New Zealand vil codeshare på denne rute.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.