Åben Havn i Hvide Sande

Oplev en levende havn indefra, når Åben Havn i Hvide Sande giver mulighed for at kigge med bag kulisserne på en aktiv havn.

I Auktionshallen vil der være fiskeauktion for alle! Her kan man byde på fisk i familievenlige portioner. Nyd stemningen, når auktionsmesteren svinger hammeren over de friske fisk.

Her kan man blandt andet også købe friske fiskeretter, se og høre en gammel Grenå glødehovedsmotor og finde fortællingen om Hvide Sande Havn og Hvide Sande området.

Der bliver i år også spillet koncert i Auktionshallen, hvor lokale Karl Kristian, som står bag sangen ’Hvide Sande’ inviterer til sin første koncert med den nye udgivelse.

På havnen er der mulighed for at få et indblik i livet til søs. Der vil være ’åbent skib’ på udvalgte fartøjer, hvor man kan opleve de maritime arbejdspladser og få en snak med de ansatte ombord.

Hvordan ser det ud, når en redningsflåde udløses og hvordan foregår det, når der er en redningsaktion på havet? Der er demonstration af en redningsaktion, når Redningsstationen og Brandvæsnet sammen viser, hvad der sker under en aktion i havnen.

Redningsstationen og Blåtårn holder åbent hus, og viser deres udstyr. Her kommer også miljøskibet Penelope, som normalt holder til i Ringkøbing.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.