Aalborg Lufthavn får skirute

Niki Højmark RejserREJSEBUREAUER: Højmark Rejser tilbyder den kommende vintersæson skirejser fra Aalborg Lufthavn til Salzburg.

”Vi er stolte over at præsentere fly fra Aalborg Lufthavn den kommende vinter. Vi har i forvejen samarbejde med flyselskabet Niki fra Billund og Kastrup, der nu er udvidet til også at dække Aalborg Lufthavn den kommende vinter,” siger salgschef Majbritt Jensen fra Højmark Rejser og tilføjer: ”Vi flyver hver lørdag fra uge 3 til 10 til Salzburg, med en Airbus A320. Vi tilbyder rejsemål som Wagrain, Schladming, Zell am See, Saalbach og Bad Gastein. Vi har i et stykke tid overvejet Aalborg lufthavn som en mulighed og har valgt at tage springet nu, da vi de senere år har mærket en stor efterspørgsel fra nordjyder, der gerne vil flyve fra Aalborg.”

”Udvidelsen betyder ikke, at der bliver skåret ned på sæderne fra Billund og Kastrup, så med satsningen på Aalborg regner vi med en vækst på ca. 5-10 % for næste sæson”, siger hun.

Højmark Rejser blev stiftet i 1992 og er i dag Danmarks største formidler af skirejser til Østrig og Italien og tilbyder 10 rejsemål.