Aalborg Lufthavn styrker ruteudvikling

Andreas Mathisen.

Den 1. september starter Andreas Mathisen som Head of Route Development i Aalborg Lufthavn. Han kommer fra et job som forretningsudvikler i Danish Air Transport.

Aalborg Lufthavn tilfører flere ressourcer til ruteudviklingsteamet, og byder derfor velkommen til Andreas Mathisen, der er et kendt ansigt i branchen, idet han siden 2012 har været ansat hos DAT, hvor han bl.a. havde ansvaret for forretningsudvikling, partnerskaber og aircraft leasing.

”Vi har travlt, lufthavnen vokser på flere forretningsområder, som kræver ressourcer og fokus. For fortsat at sikre den tætte dialog med flyselskaberne, har vi valgt at forstærke ruteudviklingsområdet”, siger lufthavnens direktør Søren Svendsen.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.