Aarhus Lufthavn får ruteudvikler

David Surley er fra næste måned Head of Airline Relations i Aarhus Airport, hvor han skal skaffe nye ruter til lufthavnen.

David Surley er fra næste måned Head of Airline Relations i Aarhus Airport, hvor han skal skaffe nye ruter til lufthavnen.

LUFTFART: Aarhus Lufthavn har netop ansat ruteudvikler, der skal prøve at tiltrække nye flyruter til lufthavnen, så den kan konkurrere med succeshistorierne i Billund og Aalborg.

Aarhus Airport, som lufthavnen i Tirstrup også kalder sig, har ansat den 40-årige englænder David Surley, som sin første ruteudvikler. Han kommer fra stilling som ansvarlig for forretnings- og ruteudvikling i den lille Cambridge-lufthavn nord for London.

David Surley har tidligere været chef for forretningsudvikling hos Oxfordjet & London Oxford Airport, chef for salg i Storbritannien for Air Mauritius og europæisk marketingchef for det japanske Star Alliance-medlem, All Nippon Airways. Han har en uddannelse indenfor Travel & Tourism Management fra Newcastle Business School.

”David har den ballast og pondus, vi var ude efter. Det har været vigtigt for os at finde en person, der både har netværket, kompetencerne og den kommercielle forståelse, og vi er sikre på, at vi i David har fundet den helt rette cocktail,” siger direktør for Aarhus Lufthavn, Peter Høgsberg.