MyTravel og Novasol i samarbejde


To af de store spillere på feriemarkedet, MyTravel Tango og Novasol, har indledt et samarbejde omkring udlejningen af Novasols ca. 19.000 ferievillaer og huse i 16 lande. Novasol, der er Europas største feriehusudlejer, havde sidste år ca. 600.000 gæster – heraf lidt over 200.000 danskere. Fremover vil ferieboligerne kunne bookes online via MyTravel Tangos webside.

Derved får gæsterne selv mulighed for at pakke den endelige ferierejse med flybilletter og billeje. Vælger gæsten kør-selv-ferie, kan hotelovernatninger undervejs også bookes online på MyTravel Tangos hjemmeside, og man kan vælge mellem flere tusinde hoteller.

Danskernes opholdslængde i de ofte sydeuropæiske ferieboliger ligger i gennemsnit på 2 uger, og øjeblikkets mest populære lande er Italien, Frankrig og Spanien. Favoritområderne i de tre lande er følgende: Toscana og Gardasøen i Norditalien, Bretagne, Provence og Côte d’Azur for de frankofile og Costa Brava, Costa Dorada og Costa Blanca for de, der sværger til Spanien.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.