Ikke optræk til nye SAS-forhandlinger


Efter at SAS-stewardesserne i morges trak i arbejdstøjet igen stiger spændingen om, hvorvidt ophøret af den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse vil føre til nye forhandlinger mellem de kabineansattes fagforening, CAU, og SAS-ledelsen. Imidlertid er der, så vidt Stand By erfarer, ikke optræk til forhandlinger.

På sin hjemmeside bringer CAU en kortfattet meddelelse fra de strejkende kabineansatte, hvor det bl.a. hedder, at genoptagelsen af arbejdet sker under forudsætning af, at SAS dermed kommer til forhandlingsbordet. Og at man forudsætter, at der foreligger et resultat af forhandlingerne senest mandag morgen.

Hos SAS siger Jens Langergaard: ”Vi har læst teksten på CAU’s hjemmeside, men vi kan ikke forestille os nogen som helst opbakning til at udsætte vores passagerer for det her igen”. Ifølge Stand By’s oplysninger, er der ikke udsigt til fornyede forhandlinger mellem SAS-ledelsen og CAU, men disse oplysninger vil SAS-pressechefen ikke kommentere.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.