Radisson SAS får defibrillatorer på alle hoteller

Rezidor SAS installerer nu defibrillatorer (modelfoto) på samtlige Radisson SAS, ParkInn, Country Suitrs & Inn samt Regent hoteller i kæden over hele verden. Maskinerne kan øge overlevelseschancerne hos gæster med akut hjertestop betragteligt; Normalt vurderes det, af 95 % af akutte hjertestoppatienter dør, hvis de ikke i løbet af ganske få minutter bliver behandlet med en defibrillator. Konkret viser undersøgelser, at overlevelseschancerne mindskes med 10 % pr. minut uden behandling.

Ifølge hotelkædens koncernchef, Kurt Ritter, var det en Rezidor hotelchefs eget hjertetilfælde, der fik ham overbevist om, at anskaffelsen af de mange defibrillatorer var en god idé: ”Da en af vores chefer reddede livet ved hjælp af en defibrillator i Chicagos lufthavn indså jeg, at disse maskiner kan redde liv, og vores gæster kommer til at se os som en virksomhed, der er klar til at reagere i en alvorlig situation, der kan ramme hvem som helst, hvor som helst”.

Samtidig med anskaffelsen af de mange defibrillatorer vil Rezidor-koncernen uddanne sine medarbejdere til at bruge de nye apparater korrekt, således at der altid er en kompetent person til stede, skulle ulykken indtræffe.

Akut hjertestop kræver i de industrialiserede lande hvert år flere ofre end AIDS, brystkræft og trafikulykker til sammen.

Skrevet af