Ny Maersk-rute til Wien

Konkurrencen på flyvninger mellem København og Wien intensiveres, når Maersk Air den 4. april lancerer endnu en ny rute, denne gang til den østrigske storby. Det danske flyselskab lægger massivt ud med to daglige afgange på alle hverdage, samt en enkelt søndagsflyvning, og bliver dermed fra starten en seriøs konkurrent til Star Alliance selskaberne SAS og Austrian, som i forvejen trafikerer ruten i forvejen med egne fly.
Ifølge salgs- og marketingchef hos Maersk Air, Anne von Glasow, er den nye rute dels et resultat af, at Maersk Air her kan flyve til en europæisk hovedlufthavn, dels er ruten opstået fordi selskabet venter at kunne levere passagerer til de mange videre forbindelser fra Wien til bl.a. Øst- og Centraleuropa samt destinationer i Mellemøsten og Asien.
” Med vores fleksible one way billetter kan man desuden flyve ud til Wien og leje en bil eller tage med tog og opleve Østrig samt det nordlige Italien og flyve hjem med Maersk Air fra Milano” forklarer Anne von Glasow.
Billetsalget på den nye rute startede i går, og ruten beflyves med Boeing 737 maskiner med plads til mellem 118 og 140 passagerer.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.