Aflysninger hos Icelandair pga. strejke

Islands flymekanikeres strejke startede i går, søndag, og fortsatte i morges, da der ikke kunne opnås enighed mellem Icelandairs ledelse og det tekniske personale. Foreløbig er 60 fly ramt af strejken.

Flyselskabet beklager de problemer, strejken medfører og de lange ventetider, kunderne har mødt i deres forsøg på at blive orienteret.

Icelandair koncentrerer sig lige nu om de passagerer, hvis fly er blevet aflyst og sørge for, at de så vidt muligt bliver ombooket til andre fly.

Når der er fundet nye ruter eller nye flyvninger til passagererne, bliver de kontaktet med de nye rejseplaner i de tilfælde, hvor flyselskabet har kontakt-detaljer.

Da der er lange ventetider på Live Chat og på Facebook Messenger, anbefaler Icelandair, at passagerer, der ikke har modtaget ændrede rejseplaner, fremsender deres booking reference, e-mail adresse og mobilnummer, hvorefter de vil modtage nærmere besked så hurtigt som muligt.

For at få hjælp kan man kontakte selskabet via Live Chat på Icelandairs website, på Facebook Messenger eller på telefon. Brug lokalt nummer, der findes på www.icelandair.com.

8% flere passagerer med Icelandair

Icelandair med economy light

Icelandair åbner sin 20 rute til Nordamerika