Afrika besøgte København

Fra den afrikanske workshop i går i København, fra venstre Anneli Bronkhorst, Per Carøe og Derek Houston.

Fra den afrikanske workshop i går i København, fra venstre Anneli Bronkhorst, Per Carøe og Derek Houston.

En afrikansk workshop med 24 repræsentanter fra verdensdelen havde i går København som andet stop på rundrejse i Skandinavien. 15 tilmeldte fra rejsebranchen udeblev fra workshoppen.

Den rejsende afrikanske workshop startede denne uge i Stockholm med næsten 100 tilmeldt, mens der i aften er 45 tilmeldte i Oslo.

I København havde 61 fra den danske rejsebranche givet tilsagn om deltagelse. Men over 15 uafhentede navnskilte ved workshoppens slutning vidnede om en kedelig ignorering af en godt arrangement – og medførte en unødvendig omkostning for arrangøren med en alt for stor buffet.

Workshoppen er en årligt tilbagevendende begivenhed. Houston Travel Marketing i Sydafrika ved Derek Houston står for planlægningen, og han har wwTourism fra Holland med Anneli Bronkhorst som samarbejdspartner i Skandinavien.

Takeoff.dk talte ved workshoppen med Per Carøe fra Kenya Airways. Han er nu tilbage på fuld tid som direktør for Skyteam-medlemmet i Skandinavien. Kenya Airways fik ny koncernchef i slutningen af 2014, han bad Per Carøe midlertidigt være chef også for Europa og Nordamerika. En opgave som varede noget længere end beregnet.

Per Carøe oplyste, at omsætningen igen er stigende fra de nordiske markeder efter et noget anstrengt 2014 med bl.a. ebola-virus.

Kenya Airways har i dag ni Boeing B787 Dreamliners, men desværre ingen planer om at betjene København.

”Vi har et godt samarbejde med vores Skyteam-partner, KLM, og 90 pct. af vores trafik fra Danmark går via Amsterdam, hvorfra passagererne så har fornøjelsen at flyve med vores Dreamliner,” sagde Per Carøe.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.