Hertz og Air France tilbyder transferservice via Hertz DriveU (Foto: Hertz | PR)

Air France og Hertz tilbyder transferservice

Et koncept kaldet Hertz DriveU tilbyder transfer med privatchauffør i 300 lufthavne i 70 lande. Det vil være muligt at komme fra Paris-CDG til det centrale Paris for under 500 kroner.

Air France fortsætter med at udvikle nye produkttilbud i luften og på landjorden.

Senest har det franske flyselskab indgået et samarbejde med biludlejningsselskabet Hertz om at tilbyde lufthavnstransfers med privatchauffør i 300 lufthavne i over 70 lande. Denne service er tilgængelig for alle Air France-passagerer samt medlemmer af loyalitetsprogrammet Flying Blue og kaldes for Hertz DriveU.

Det er muligt at bestille biler i tre størrelser, henholdsvis standard, premium og luksus, og en kørsel fra Paris Charles de Gaulle Airport til det centrale Paris i en standardbil koster 62 euro inklusive skatter og afgifter. Det svarer til cirka 470 kroner. Samtidig vil den rejsende optjene 148 Flying Blue-miles.

Priseksemplet fra Paris synes at være særlig billigt, idet et opslag på en tur fra Billund Lufthavn til Aarhus i en standardbil som Toyota Prius koster 386 euro (2.875 kroner). Men så er der til gengæld også 694 Flying Blue-miles med i prisen.

Forbedret kundeoplevelse
Med det nye samarbejde behøver travle Air France-passagerer ikke længere at stå i kø og vente på en taxa, når de ankommer til lufthavnen. Op til 90 minutter efter ankomst vil en chauffør stå klar med en tavle, hvoraf den rejsendes navn fremgår, og så snart kontakten er skabt, kan turen til slutdestinationen påbegyndes.

Air France oplyser, at det er muligt at bestille den særlige transferservice op til tre timer før starttidspunktet.

“Vores mål er at give vores kunder en rejse, der er så stressfri som muligt. Jeg er meget glad for implementeringen af ​​denne nye private chaufførservice leveret af Hertz DriveU, og det giver en forbedret kundeoplevelse fra dør til dør,” siger Soline de Montrémy, direktør for globalt salg og kommercielle partnerskaber hos Air France.

Hertz har siden 1932 tilbudt det særlige Fly/Drive-koncept, og Air France og Hertz har i mere end 30 år samarbejdet om at tilbyde kombinerede ydelser.

 

Relaterede artikler:

Hertz reducerer samarbejde med rejsebureauer

Fly i særbemaling fra Hertz Biludlejning

Hertz klar med ny salgschef i Danmark