Air France pilotstrejke fortsætter

air france A380Strejken fra den 11. til den 14. juni for piloter fra flere fagforeninger i Frankrig fortsætter og medfører aflysninger og udsættelser.

Flyvninger med tilknyttede selskaber som HOP, KLM og Delta rammes ikke.

I dag, mandag, forventer Air France at gennemføre mere end 85% af selskabets langruter og indenrigsflyvninger. 70% af mellemdistanceflyvningerne til og fra Paris Charles de Gaulle ventes ligeledes gennemført.

Air France opfordrer sine kunder til at tjekke rejsen på ’Your Reservations’. Hvis flyet angives som  ’operated by KLM’, eller andet af partnerselskaberne, rammes det ikke af strejken. Hvis det opereres af AF bør man tjekke sektionen ’Flight and airport info’.

Man kan udsætte sine strejkeramte flyvninger til perioden 15. til 21. juni uden ekstra omkostninger. Ændringerne kan laves på sektionen ’Your reservations’.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.