Air Greenland med i FNs Global Compact

Underskrivelsen er en milepæl i Air Greenlands arbejde med Corporate Social Responsibility (CSR), og understreger Air Greenlands forpligtelse til at arbejde strategisk med socialt ansvar.

”Underskrivelsen er et signal til omverdenen om, at vi tager vores arbejde med CSR alvorligt. Med underskriften viser vi over for vores medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, myndigheder og samfundet generelt – at CSR er en vigtig del af vores måde at arbejde på”, siger Michael Binzer.

 

FNs Global Compact er det mest udbredte CSR initiativ, og giver det god mening for Air Greenland. Det er kendt internationalt, og derfor nemt at kommunikere til internationale samarbejdspartnere også i olie- og udvindingsindustrien. Dermed er der et fælles ”sprog” på CSR området, som alle forstår. Internt er underskrivelsen en måde at sætte yderligere fokus på CSR og skabe engagement og synlighed blandt medarbejderne.

 

Underskrivelsen er planlagt sammen med lanceringen af Air Greenlands nye CSR strategi og CSR politik, som begge indarbejder de ti principper. Air Greenland har de seneste 12 måneder arbejdet med at strukturere og systematisere virksomhedens CSR arbejde, blandt andet gennem en række analyser og interviews.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.