Air Malta i alliance med Turkish Airlines

air-malta-a320-new-livery-courtesyDet tyrkiske flyselskab overvejer en strategisk alliance med Air Malta, som muligvis vil omfatte en delvis investering eller en komplet overtagelse, skriver flere maltesiske medier.

“Diskussioner om, hvorledes vi kan forbedre vores forbindelser med alle de større flyselskaber, der i dag beflyver Malta, er en løbende proces”, siger turistminister Edward Zammit Lewis til Times of Malta.

En talsmand for Turkish Airlines vil ikke bekræfte meddelelserne: “Vi har endnu ikke truffet beslutning om disse emner. Yderligere information kræver godkendelse af bestyrelsen og information af aktionærer og børsen”.

Air Malta har en flyflåde på fire Airbus A319 og seks A320. Delskabet havde et underskud i sit forskudte regnskabsår på 16,2 millioner Euro, hvor målet var et overskud på 3,3 millioner Euro.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.