‘Airborn’

air canadaFlyet fra Air Canada, der var undervejs fra Canada til Japan, landede med en ekstra passagerer ombord. En 23-årig canadisk kvinde fødte nemlig Stillehavet.

Der blev givet besked fra flyet blot en time inden landingen og flyet fik forrang i landingskøen, men barnet kom hurtigt til verden og lå i sin mors arm, da flyet landede i Narita Airport ved Tokyo.

”Det var helt uventet. Det Blev en smuk lille pige”, sagde en stolt far, der kunne vise et billede af den nyfødte på sin mobil foran rullende japanske TV-kameraer.

Kvinden fik hjælp af en læge ombord og alle passagerer applauderede, da fødslen var overstået. Mor og barn blev overført til et hospital for at hvile ud.

Ifølge Air Canadas regler kan gravide, som ikke tidligere har født for tidligt, rejse med flyselskabet til uge 36.

Fødsler i luften er ikke helt usædvanlige. I marts måtte et fly fra Qatar Airways sikkerhedslande i Cnada, da en passager var ved at føde og i januar fødte en jordansk passager en pige midt over Atlanten på et fly mellem Amman og New York.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.