Airbus A321neo testet med anden motor

a321neo-airbusAirbus har gennemført sin første testflyvning med A321neo udrustet med motorer fra CFM International efter en ombytning i sidste øjeblik fra de planlagte Pratt & Whitney motorer.

Skiftet til CFM LEAP-1A motorerne skete efter der dukkede problemer op med Pratt & Whitney Geared Turbofan motorerne, som krævede længere tid til køling inden genstart. Det er Pratt & Whitney motorerne, der er installeret i den første Airbus A320, som med betydelig forsinkelse blev overdraget til Lufthansa i januar.

Airbus fastholder, at der ikke er ændringer i leveringsaftalerne for de Pratt-udrustede A321, der ventes i drift ved udgangen af 2016, mens den CFM-udrustede version leveres i starten af 2017.

Pratt& Whitneys motorproblemer får inden betydning for leveringen af Airbus A320neo til SAS, da de fra starten er bestilt med CFM-motorer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.