Aktiv ferie med hele familien

Mange børnefamilier er vilde med at være aktive, når hverdagen udskiftes med ferie. 25% af børnefamilierne tager af sted for at være aktive sammen, viser en undersøgelse fra Apollo.

Det er særligt familier med børn mellem 10 og 18 år, der samler hele adressen om en aktiv ferie. 27% af familierne med større børn rejser på aktiv ferie med hele familien.

”Med småbørn er det helt andre parametre, man kigger efter, såsom børnepool og børneklub. Men når ungerne er lidt større, så giver aktiv ferie god mening. Man kan lære at windsurfe sammen og cykle i bjergene, men man kan også tage lidt tid hver for sig, hvor mor løber, mens ungerne spiller tennis eller dyrker yoga og far spiller golf,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Mens 46% vælger charterferie som favorit, så peger 25% på aktiv ferie og 51% på skiferie som foretrukken ferieform.

”Der er ingen tvivl om, at vi danskere elsker det åndehul, som en aktiv ferie kan give. Det handler om at være aktive sammen og på en anden og mere intens måde, hvor ingen keder sig, men hvor man laver meningsfulde ting sammen”, slutter Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.