Albatros Travel åbner sit andet kontor i Kina

0
Albatros Travels adm. direktør, Berit Willumsgaard, fyldte i går 60 år og blev gratuleret af sin mand, Søren Rasmussen.
Albatros Travels adm. direktør, Berit Willumsgaard, fyldte i går 60 år og blev gratuleret af sin mand, Søren Rasmussen.

TURISME: Kinesiske turister har fået øjnene op for de arktiske områder, og Albatros Travel har i år solgt 200 rejser til kinesere til Grønland og Svalbard.

Af Peter Fredberg

”Det er første år, vi har kinesiske kunder. Trenden er, at de efterspørger de unikke rejser,” siger Albatros Travels stifter, ejer og arbejdende bestyrelsesformand, Søren Rasmussen.

”Jeg er ikke i tvivl om, at vi i 2016 får minimum 500 kinesere på vore rejser. Kina er et kæmpemarked. Vi har eget kontor i Beijing og vil snart åbne kontor i Shanghai.”

Efter et svært og skuffende 2014 med 14 fyringer har Albatros Travel lavet et hurtigt turnaround: ”Vi var sidste år ganske enkelt ikke gode nok til at lave de rigtige ting. Vi er nu tilbage til at lave de unikke grupperejseprodukter, og 2015 ser meget lovende ud,” siger Søren Rasmussen.

Siden november har Berit Willumsgaard, der er gift med Søren Rasmussen, været adm. direktør. Hun fejrede i går sin 60 års fødselsdag.

Søren Rasmussen debuterede i 2011 som forfatter med bogen ”I begyndelsen var Afrika…”. Den er genudsendt på Gyldendal i let redigeret udgave og er udkommet i andet oplag på engelsk med titlen ”The Greatest Safari”.

Han har netop lagt sidste hånd på sin anden bog, ”Mennesket i naturen – Naturen i mennesket”, som kommer til efteråret. Albatros Travel fejer til januar 30 års jubilæum.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz