Alle er velkomne på konferencecenter

Koldkærgård, AarhusMICE: ”Det er en udbredt misforståelse, når folk tror at kun virksomheder med relation til landbruget kan bruge Koldkærgård til møder og konferencer.” Det siger centrets nye direktør; der skal få mere liv i centret ved Aarhus, som sidste år opsagde sin direktør. Koldkærgård ejes ligesom KolleKolle af Landbrug & Fødevarer.

48-årige Berit Leth har i over otte år været direktør kursuscentret KolleKolle nord for København. Fra årsskiftet fik Berit Leth også ansvaret for Koldkærgaard.

”At skulle være med til at sælge Koldkærgård bliver en fed opgave. Koldkærgård ejes ligesom KolleKolle af de samme, og de to kursuscentre minder om hinanden. Landbrug & Fødevarer har ikke planer om at åbne andre konferencecentre,” siger Berit Leth til standby.dk og tilføjer: ”KolleKolle havde et rigtig godt 2014, vi fik mange nye kunder. Omsætningen kom op på 33 mio. kr., vi oplyser ikke overskuddet – men det blev rigtig flot.”

Omvendt havde Koldkærgård et svært år sidste år med underskud. Det var baggrunden for, at centrets daværende direktør blev opsagt – og Berit Leth sat i spidsen for dette center.

”Derfor jeg er her nu,” siger Berit Leth og fortsætter: ”Jeg skal bl.a. gøre op med den misforståelse, at det kun er landbruget der kan bruge Koldkærgård; stedet er åben for alle, det har gode faciliteter og ligger omgivet af grønne marker.”
Selve KolleKolle har 77 værelser, men ikke planer om udbygning med flere. 75 pct. af omsætningen på kursuscentret ved Værløse kommer fra møder og konferencer, 10 pct. er private selskaber, mens resten er individuelle overnatninger. ”Vi har gratis parkering, et godt køkken og god atmosfære,” siger Berit Leth.