Aller Leisure som selvstændig enhed

Pål Thore Krosby.

Flytningen af Aller Leisure med en række rejsebureauer fra Aller Media A/S til en selvstændig forretningsenhed under Aller Holding A/S får Aller Medias adm. direktør Pål Thore Krosby til at trække sig.

”Jeg har i det seneste års tid vurderet min videre karriere, og der er flere årsager til, at jeg mener, at tidspunktet nu er det rigtige,” siger Pål Thore Krosby og fortsætter: ”Aller Media er i min tid kommet rigtig langt i transformationen fra at være en traditionel ugebladsvirksomhed til et innovativt mediehus med tilhørende mediemarketing og rejseforretning. SAFARI-strategien har vist sig at være valid med et tydeligt fremtidsbillede.”

”Når jeg har et anderledes perspektiv end den deling af selskaberne, der ønskes, tænker jeg, at det er et godt tidspunkt at give stafetten videre. Jeg er dog stolt over at have tilført koncernen en rejseforretning, der er vokset så stor i Danmark og Norden, at den løftes op i Aller Holding.”

Aller Leisure bliver en selvstændig juridisk forretningsenhed ejet direkte af Aller Holding A/S. Lars Sander Matjeka, nuværende adm. direktør for Aller Media A/S’ datterselskab, Datagraf Communications A/S, er ny adm. direktør for Aller Media A/S.

Aller Leisure omfatter bl.a. rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser A/S, Nilles Rejser A/S samt Beach Tours A/S

Det er mindre end en måned siden, at den rejsebranchekyndige direktør for Aller Leisure, Rikki Sølling, forlod sin stilling.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.