Aller Leisure som selvstændig enhed

Pål Thore Krosby.

Flytningen af Aller Leisure med en række rejsebureauer fra Aller Media A/S til en selvstændig forretningsenhed under Aller Holding A/S får Aller Medias adm. direktør Pål Thore Krosby til at trække sig.

”Jeg har i det seneste års tid vurderet min videre karriere, og der er flere årsager til, at jeg mener, at tidspunktet nu er det rigtige,” siger Pål Thore Krosby og fortsætter: ”Aller Media er i min tid kommet rigtig langt i transformationen fra at være en traditionel ugebladsvirksomhed til et innovativt mediehus med tilhørende mediemarketing og rejseforretning. SAFARI-strategien har vist sig at være valid med et tydeligt fremtidsbillede.”

”Når jeg har et anderledes perspektiv end den deling af selskaberne, der ønskes, tænker jeg, at det er et godt tidspunkt at give stafetten videre. Jeg er dog stolt over at have tilført koncernen en rejseforretning, der er vokset så stor i Danmark og Norden, at den løftes op i Aller Holding.”

Aller Leisure bliver en selvstændig juridisk forretningsenhed ejet direkte af Aller Holding A/S. Lars Sander Matjeka, nuværende adm. direktør for Aller Media A/S’ datterselskab, Datagraf Communications A/S, er ny adm. direktør for Aller Media A/S.

Aller Leisure omfatter bl.a. rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser A/S, Nilles Rejser A/S samt Beach Tours A/S

Det er mindre end en måned siden, at den rejsebranchekyndige direktør for Aller Leisure, Rikki Sølling, forlod sin stilling.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.