Alsie Express får flere rejsende

1

alsie expressFLYSELSKABER: Alsie Express, der flyver mellem Sønderborg og København, så i sit andet regnskabsår en fremgang i passagerer på 7 pct. og vendte underskud på små 13 mio. kr. til overskud på 590.000 kr. Selskabet forventer i det nye regnskabsår vækst på 10 pct.

”Målsætningen for det kommende år er en vækst på mindst 10 procent. Det anses for at være inden for rækkevidde bl.a. efter vi har fået interline aftale med SAS og har flere aftaler på vej. Vores mere fleksible prisstruktur har også haft betydning for vores overskud,” siger Alsie Express’ adm. direktør Henrik Therkelsen.

Interline aftalen med SAS betyder, at man kan nøjes med én billet og booke hele rejsen fra Sønderborg og frem til slutdestinationen via SAS’ hjemmeside eller direkte hos rejsebureauerne. Det er en stor fordel for alle rejsende. Aftalen sikrer også, at selskaberne accepterer hinandens billetter, bagage- og passager gennemcheck og gensidig hjælp ved driftsforstyrrelser.

Ud over ruteflyvningen mellem Sønderborg og København arbejder Alsie Express også på chartermarkedet, og udlejer fly med besætning til større grupper. Her er det flyenes indretning med god benplads og komfortable sæder, der giver konkurrencemæssig fordel.

Alsie Express åbnede i 2013 og driver luftbroen mellem Sønderborg og København med sine to ATR72-500 med 48 sæder. Ruten beflyves med fem daglige returflyvninger og en returflyvning lørdag og søndag.

Alsie Express beskæftiger omkring 20 medarbejdere.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Alsie Express får flere rejsende"

Notify of
avatar
Machete
Machete

Skal man forstå det sådan at ruten Sønderborg – København stadig er underskudsgivende, og at det er den bedre udnyttelse af fly nr. 2 til ad-hoc charteropgaver der hiver det spinkle overskud hjem?

wpDiscuz