Alsie Express får fuldtidsdirektør

Lone Koch.

Lone Koch.

LUFTFART: Efter næsten et år i bestyrelsen for Alsie Express, der flyver mellem Sønderborg og Københavns Lufthavn, bliver en kendt luftfartsprofil fra årsskiftet adm. direktør for flyselskabet.

Lone Koch bliver 1. januar adm. direktør for Alsie Express. Her afløser hun Henrik Therkelsen, der siger:

”Jeg har hidtil delt min tid mellem opgaverne som direktør for Air Alsie og vores datterselskab, Alsie Express, men nu er det tiden til at tage Alsie Express til næste niveau, derfor har vi behov for en fuldtidsdirektør.”

Lone Koch er datter af Ingolf Nielsen, der i 1950 grundlagde Cimber Air. Karrieren i luftfart startede som stewardesse i det familieejede flyselskab og fortsatte med administrative lederstillinger fra marketing til at stå for interline- og codeshare aftaler med andre flyselskaber.

”Vi får med Lone Koch en direktør, der har stor erfaring fra mange opgaver i Cimber Air. Med Lone får vi en direktør, der ved meget om dansk indenrigsflyvning, salg og markedsføring på ruteområdet og om luftfart generelt. Hendes erfaring fra de sidste tre år som chef i Sønderborg Vækstråd har givet et stort netværk og omfattende viden om erhvervslivet i vores nærområde,” siger Henrik Therkelsen.

Lone Koch forlader med overtagelsen af direktørstillingen i Alsie Express jobbet i Sønderborg Vækstråd. Selv siger hun: ”Jeg er stolt og taknemmelig for denne mulighed. Det har været rigtig spændende år i først Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter og senere Vækstrådet. Men luftfart er og bliver både min stærkeste kompetence og min store interesse, så der var ikke meget at betænke sig på.”