Alsie Express i aftale med SAS

alsie express sønderborg lufthavnDet sønderjyske flyselskab har indgået en interline aftale med SAS. Det betyder, at man på én billet kan booke hele rejsen fra Sønderborg til slutdestinationen via SAS’ hjemmeside eller hos rejsebureauerne.

Hvor SAS ikke har direkte forbindelse til den ønskede destination, bliver man automatisk guidet over til den Star Alliance partner, der flyver til den ønskede slutdestination.

Det er ikke kun hos SAS, at Sønderborg og Alsie Express får en ny status. Det gør man også på de internationale søgemaskiner. Nu taster man blot Sønderborg – New York og rejsen kommer frem.

”Aftalen styrker både Alsie Express og Sønderborg Lufthavn i konkurrencen med eksempelvis Hamburg. Det, at vi bliver synlige i et worldwide system, får stor betydning. Nu kan man for alvor se, hvilke gode muligheder man har, når man vælger Sønderborg som både start og slutmål”, siger adm. direktør Henrik Therkelsen.

Ved check-in i Sønderborg Lufthavn bliver bagagen tjekket ind til slutdestinationen samtidig med, at man får et boardingkort med angivelse af den plads, man skal sidde på i flyet fra København og ud i verden.

Det er investeringen i en ny softwareplatform fra WorldTicket, der nu muliggør interline aftalen med SAS.