Alsie Express i aftale med SAS

alsie express sønderborg lufthavnDet sønderjyske flyselskab har indgået en interline aftale med SAS. Det betyder, at man på én billet kan booke hele rejsen fra Sønderborg til slutdestinationen via SAS’ hjemmeside eller hos rejsebureauerne.

Hvor SAS ikke har direkte forbindelse til den ønskede destination, bliver man automatisk guidet over til den Star Alliance partner, der flyver til den ønskede slutdestination.

Det er ikke kun hos SAS, at Sønderborg og Alsie Express får en ny status. Det gør man også på de internationale søgemaskiner. Nu taster man blot Sønderborg – New York og rejsen kommer frem.

”Aftalen styrker både Alsie Express og Sønderborg Lufthavn i konkurrencen med eksempelvis Hamburg. Det, at vi bliver synlige i et worldwide system, får stor betydning. Nu kan man for alvor se, hvilke gode muligheder man har, når man vælger Sønderborg som både start og slutmål”, siger adm. direktør Henrik Therkelsen.

Ved check-in i Sønderborg Lufthavn bliver bagagen tjekket ind til slutdestinationen samtidig med, at man får et boardingkort med angivelse af den plads, man skal sidde på i flyet fra København og ud i verden.

Det er investeringen i en ny softwareplatform fra WorldTicket, der nu muliggør interline aftalen med SAS.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.