Alvorlig togkollision i Tyskland

Foto: Feuerwehr Meerbusch.

Et passagertog og et godstog kolliderede ved banegården Meerbusch-Osterath i Tyskland nær Düsseldorf. Tre passagerer er ifølge det lokale brandvæsen, Feuerwehr Meerbusch, kommet alvorligt til skade, mens knap 50 har fået mindre skader.

Der var 155 passagerer i passagertoget på vej fra Köln mod Krefeld, skriver dr.dk.

Brandvæsenet oplyser på Twitter, at en nedrevet køreledning gjorde redningsindsatsen vanskelig og forsinkede den to timer, men redningsaktionen forløb uden panik, understreger brandvæsenet.

Deutsche Bahn skriver i en pressemeddelelse, at godstoget kom fra deres fragtafdeling, DB Cargo, mens selskabet National Express kørte passagertoget, og her siger en talsperson til Bild, at lokomotivføreren nødbremsede, da han ‘så en forhindring på sporet’. Samtidig gjorde han passagererne opmærksomme på problemerne via højttalerne i toget.

Storm stopper tog i Tyskland

Siemens og Alstom i fusion af togprodukterne

Nyt kinesisk tog skal sætte fartrekord

x

Læs Også

Nyt togforlig giver ikke timedrift

Folketinget vil bruge milliarder på nye eltog. Men de kommende eltog kører ikke hurtigt nok til at opfylde det politiske forlig i Togfonden om timedrift mellem Danmarks fire største byer.

Trecifret millionoverskud for DSB

DSB havde i 2017 et resultat før skat på 274 millioner kroner og udbetaler udbytte på 106 millioner.

Fortsat stabilt resultat for SJ

Den fortsat positive rejseudvikling betyder, at SJ – Sveriges modstykke til DSB – i 2017 kunne notere en ny rekord.

Togrejse deluxe på tværs af Det sydlige Afrika

Fra juli 2019 åbner verdens mest luksuriøse tog en ny rute, der fører passagererne på tværs af Det sydlige Afrika.

Skånetrafiken overtager ansvaret for Malmö – København

Aftalen om, at Skånetrafiken overtager det operative ansvar for trafikken med Öresundståg til København og den nye endestation Østerport i december 2021, er godkendt i en aftale mellem den danske regering, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre.

Stor efterspørgsel efter toget hjem til jul

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.