Amadeus skal markedsføre Europa

amadeusEuropean Travel Commission (ETC) og Amadeus har indgået et strategisk partnerskab for at markedsføre Europa som rejsemål.

Samarbejdet sker inden for rammerne af ’Destination Europe 2020’, hvor EU-Kommissionen og ETC i samarbejde med erhvervslivet ønsker at øge Europas tiltrækningskraft. Amadeus og ETC vil styrke konkurrenceevnen for europæisk turisme, som er en af de primære drivkræfter for beskæftigelse.

Amadeus har udviklet app’en VisitEurope, som indeholder søgefunktioner og forbindelser til sociale medier. Et fælles forskningsinitiativ skal analysere rejsetendenser og anden markedsindsigt, mens seminarer og uddannelsesprogrammer skal hjælpe den europæiske rejsebranche med at tiltrække flere besøgende.

”Vi deler ETC og EU-Kommissionens målsætning om ’Destination Europe 2020’. Partnerskabet er et godt eksempel på, hvordan den private og offentlige sektor kan samarbejde. Amadeus er glade for at kunne bidrage med vores tre bedste ressourcer for at hjælpe med at skabe fremtidens rejser i Europa: Vores teknik, vores globale rækkevidde og vores kendskab til branchen”, siger Juan Jesús García, Senior Advisor, Industry Affairs, hos Amadeus.

Begge organisationer vil holde øje med muligheder for at udvide samarbejdet med andre relevante selskaber i rejsebranchen.