Amerikansk ægtepar købte lejlighed til 18,5 mio. kr.

TURISME: Der er dejligt i Norges næststørste by. Det syntes også et amerikansk ægtepar uden tilknytning til Norge, så de købte efter tre dage i byen en luksuslejlighed til 18,5 mio. norske kr. – svarende til 14,7 mio. danske.

De amerikanske turister faldt så pladask for naturskønne Bergen, at de efter tre dage købte luksuslejligheden – og så rejste videre, skriver det norske svar på danske Ritzau, NTB.

”Jeg har ikke oplevet eller hørt om noget lignende”, siger ejendomsmægler Tom Jørgensen til avisen Bergens Tidende.

Det amerikanske ægtepar, der ikke har tilknytning til Norge, kom til Bergen sidste måned på et kort besøg.

Manden fandt lejligheden, så på den en halv times tid og havde så bestemt sig for at købe. Han skulle lige spørge sin hustru først. Hun var også med på tanken.

”En time senere var de klar til at købe”, siger Tom Jørgensen til avisen.

Lejligheden var til salg for 19 mio. norske kr., men det amerikanske ægtepar fik prisen ned på de 18,5 mio. norske kr. – svarende til 14,7 mio. danske kr.

 

x

Læs Også

Rejsebranchen vil atter hjælpe indiske gadebørn

Til oktober har den danske udviklingsorganisation LittleBigHelp sin årlige galla på Copenhagen Marriott – til aftenens auktion er der allerede kommet de første bidrag fra den danske rejsebranche.

Carlsberg skænker alkoholfri øl i Stockholms skærgård

I Sverige er det forbudt at drikke alkohol og føre båd – så gennem sommeren sejler Carlsberg rundt i Stockholms skærgård og serverer øl uden alkohol.

De gladeste og sureste ferierejsende

Danmark kommer ind på en plads som nummer syv blandt verdens sureste ferierejsende i en global undersøgelse, der er gennemført af RewardExpert.

VIP Lounge på toppen af Tivoli

Balanchine Loungen på toppen af Tivolis Koncertsal var torsdag rammen om Travelmedia Nordic VIP Lounge med deltagelse af topchefer i den danske rejsebranche. Se her billeder fra sammenkomsten.

De Berejstes Klub lander mange nye medlemmer

Efter den eksklusive forening med de store optagelseskrav gjorde indmeldelse mulig via sin opdaterede hjemmeside, har det givet stor fremgang i medlemstallet – der netop nu er på 539.

Museum fyldt med Absolut Vodka

Absolut Vodka åbner dørene op for offentligheden med et helt nyt museum i Skåne, hvor den svenske spiritus er blevet produceret siden 1979.