Amerikansk ægtepar købte lejlighed til 18,5 mio. kr.

TURISME: Der er dejligt i Norges næststørste by. Det syntes også et amerikansk ægtepar uden tilknytning til Norge, så de købte efter tre dage i byen en luksuslejlighed til 18,5 mio. norske kr. – svarende til 14,7 mio. danske.

De amerikanske turister faldt så pladask for naturskønne Bergen, at de efter tre dage købte luksuslejligheden – og så rejste videre, skriver det norske svar på danske Ritzau, NTB.

”Jeg har ikke oplevet eller hørt om noget lignende”, siger ejendomsmægler Tom Jørgensen til avisen Bergens Tidende.

Det amerikanske ægtepar, der ikke har tilknytning til Norge, kom til Bergen sidste måned på et kort besøg.

Manden fandt lejligheden, så på den en halv times tid og havde så bestemt sig for at købe. Han skulle lige spørge sin hustru først. Hun var også med på tanken.

”En time senere var de klar til at købe”, siger Tom Jørgensen til avisen.

Lejligheden var til salg for 19 mio. norske kr., men det amerikanske ægtepar fik prisen ned på de 18,5 mio. norske kr. – svarende til 14,7 mio. danske kr.

 

x

Læs Også

Mange dropper selv at arrangere ferien

Når danskerne rejser, så vælger mange at lade et rejsebureau til at stå for planlægningen. Det skyldes bl.a. at prioritering af rådgivning og sikkerhed, lyder det fra Danmarks Rejsebureau Forening.

Der er 77 kilometer hjem til jul

Mange er på farten juleaften, og ejendomsmæglerkæden Home har nu fået danskerne til at sætte kilometer på, hvor langt de skal rejse for at fejre juleaften med familie og venner.

Rejsebranchen med til at sætte ny indsamlingsrekord

Bidrag fra den danske rejsebranche var med til at skaffe 1,8 mio. kr. ved weekendens gallaindsamling for LittleBigHelp. Nik & Jay var del af underholdningen lørdag aften på 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel, hvor rejse fra C&C Travel gav højeste hammerslag ved auktionen.

Standby.dk og Check-in.dk fusionerer

TURISME: De danske rejsemedievirksomheder Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic fusionerer deres aktiviteter: check-in.dk og standby.dk samt to øvrige digitale medier - plus denne uges årlige Danish Travel Awards, prisuddelingen til rejsebranchen.

Vidste du at…

TURISME: Røgfrie strande i Thailand, Roms Colosseum i en ny vinkel, Rock i Tivoli og britiske tømmermænd efter konkurs i flyselskab.

Jubilæum i Rejsebranchens Seniorklub

TURISME: Den 4. november fejrer foreningen sit 40 års jubilæum ved en sammenkomst i København. Den har i dag 81 medlemmer, men plads til flere.