Amerikansk ægtepar købte lejlighed til 18,5 mio. kr.

TURISME: Der er dejligt i Norges næststørste by. Det syntes også et amerikansk ægtepar uden tilknytning til Norge, så de købte efter tre dage i byen en luksuslejlighed til 18,5 mio. norske kr. – svarende til 14,7 mio. danske.

De amerikanske turister faldt så pladask for naturskønne Bergen, at de efter tre dage købte luksuslejligheden – og så rejste videre, skriver det norske svar på danske Ritzau, NTB.

”Jeg har ikke oplevet eller hørt om noget lignende”, siger ejendomsmægler Tom Jørgensen til avisen Bergens Tidende.

Det amerikanske ægtepar, der ikke har tilknytning til Norge, kom til Bergen sidste måned på et kort besøg.

Manden fandt lejligheden, så på den en halv times tid og havde så bestemt sig for at købe. Han skulle lige spørge sin hustru først. Hun var også med på tanken.

”En time senere var de klar til at købe”, siger Tom Jørgensen til avisen.

Lejligheden var til salg for 19 mio. norske kr., men det amerikanske ægtepar fik prisen ned på de 18,5 mio. norske kr. – svarende til 14,7 mio. danske kr.

 

x

Læs Også

Et år med konsolideringer

Vi er på vej ud af 2017, som har været et år præget af konsolideringer. Men det kommende år byder på en række nye og spændende tiltag, som lover godt for fremtiden for vores medier.

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

Fra den 23. til den 25. februar fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med ferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.

Danske forbrugerpriser er de højeste i EU

En europæisk undersøgelse viser, at Danmark er det dyreste land i EU. Priserne ligger 47% over gennemsnittet.

Mange dropper selv at arrangere ferien

Når danskerne rejser, så vælger mange at lade et rejsebureau til at stå for planlægningen. Det skyldes bl.a. at prioritering af rådgivning og sikkerhed, lyder det fra Danmarks Rejsebureau Forening.

Der er 77 kilometer hjem til jul

Mange er på farten juleaften, og ejendomsmæglerkæden Home har nu fået danskerne til at sætte kilometer på, hvor langt de skal rejse for at fejre juleaften med familie og venner.

Trump tager æren for færre flyulykker

2017 var det sikreste år nogensinde for verdens kommercielle luftfart, og det har fået USA’s præsident, Donald Trump, til at tage æren.