Story Hotel Studio Malmø med 95 værelser bliver fra midten af april et af de tre kommende Hyatt-hoteller i Sverige. Pressefoto via Hyatt Hotels Corporation.

Amerikansk hotelgigant øger igen i Skandinavien

Hyatt Hotels Corporation overtager driften af tre svenske hoteller, to i Stockholm og et i Malmø. De kommer ind under et af Hyatts 20 varemærker. Hyatt har også kig på København.

Hyatt fik i december sidste år sit første hotel i Sverige med overtagelsen af Hotell Reisen i Stockholm, der nu markedsføres under varemærket The Unbound Collection by Hyatt.

Og fra 15. april kommer Hyatt op på fire hoteller i det svenske med tilføjelsen af de tre boutiquehoteller fra Story Hotels Holding; Story Hotel Riddargatan og Story Hotel Signalfabriken, begge i Stockholm og begge med 83 værelser, samt Story Hotel Studio Malmø, der tilbyder 95 værelser.

De tre hoteller beholder deres indarbejdede navne, men lanceres under Hyatt’s JDV Hotel-varemærke, som på den måde holder sit europæiske indtog. Det oplyser Hyatt i en pressemeddelelse.

I alt har Hyatt Hotels Corporation-koncernen, hvis hovedkvarter ligger i Chicago, 20 hotelvaremærker fordelt på over 950 hoteller i 67 lande verden over.

Perfekte repræsentanter for Hyatt
I pressemeddelelsen fra Hyatt siger Briana Swift, der er chef for udvikling hos Hyatt i blandt andet Europa:

”Vi glæder os over at bringe disse tre svenske Story Hotels under Hyatts JDV Hotel-varemærke og på samme tid vokse til fire Hyatt-hoteller i Sverige.

Vi har fokus på betænksom vækst, der møder vores gæsters behov. De tre kommende Story Hotels vil bidrage til vores vækst på det skandinaviske marked, hvor vi samarbejder med ejerne af hotelbygninger om at beholde bygningernes unikke særpræg,” siger Briana Swift.

Har kig på København
Mens Hyatt i dag har over 60 af sine mere end 950 hoteller i Europa, er tallet steget med yderligere 20 inden udgangen af 2023, oplyste Hyatt sidste år. Der kommer blandt andet Hyatt-hoteller i Stockholm, Helsinki og Reykjavik, men endnu ikke i Danmark.

Men Hyatt har kig på København. ”Jeg vil blive overrasket og skuffet, hvis vi ikke inden 24 måneder har aftale om mindst et high end Hyatt-hotel i København.”

Det sagde Peter Norman, senior vice president of development hos Hyatt med ansvar for udvikle koncernens tilstedeværelse i Europa, Afrika og Mellemøsten, i december sidste år til STANDBY.DK

Relaterede artikler:

Global hotelkoncern: Vi skal til Danmark

Hotelgigant klar til europæisk vokseværk

Københavnerhotel: Vi har belægning på 75 procent