Amerikanske businessfolk rejser næsten som de plejer

0

forretningsrejsendeTURISME: Selv om den amerikanske regering har udsendt en generel advarsel mod at rejse på grund af terrorisme, både til ind-og udland, vil hovedparten fortsætte som sædvanligt.

Endnu ved man ikke, hvordan de amerikanske turister vil reagere på advarslen om at rejse ud i verden på grund af terrorismen i Europa. Det ser ikke ud til, at de på lokalt plan vil blive hjemme fra familiebesøg til Thanksgiving i weekenden.

Regeringens advarselssystem trådte ellers i kraft i går med en opfordring til at undlade at rejse, eller i det mindste være meget agtpågivende, når mange er forsamlet. Eller ved enhver form for transport. Især til Europa og Frankrig.

Det ser imidlertid ikke ud til at ville påvirke business trafikken. En gallup foretaget af GBTA blandt 169 store amerikanske firmaer med internationale forbindelser viser, at kun 10 procent har midlertidigt stoppet deres rejser til Paris.

93 procent svarer, at det er særdeles nødvendigt at fortsætte med at rejse som sædvanligt og ikke bøje sig for en trussel fra eventuelle terrorister.

57 procent i en større undersøgelse siger, at de ikke har ændret på deres rejsemønster, mens 16 procent i den samme undersøgelse siger, at de bare har droslet en anelse ned på rejsernes antal til Paris.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz