Angleterres stjernekok skal til New York

Style: "Portrait B&W"

Den danske kok Ronny Emborg, der snart stopper som køkkenchef på Hotel d’ Angleterre i København, skal være køkkenchef på den 2-stjernede Michelin-restaurant Atera i New York.

Forleden havde standby.dk nyheden om, at 32-årige Ronny Emborg stopper som køkkenchef for Hotel d’Angleterres restaurant, Marchal, der har en Michelin-stjerne. Men dengang var det endnu hemmeligt, hvor han skulle fortsætte karrieren.

Det er det ikke mere. Nu skriver Politiken, at Ronny Emborg rykker til New York. Til avisen siger han: ”Dette er kæmpe stort for mig. Jeg har altid haft drøm om at komme til udlandet, og da den her mulighed bød sig, var jeg ikke i tvivl.”

Den tre år gamle Atera-restaurant i Tribeca-området på det sydlige Manhattan har to Michelinstjerner. Ambitionen er at få den tredje stjerne.

Når Ronny Emborg forlader Marchal og d’Angleterre vil hans souschef gennem mange år, Christian Gerhard Gadient, overtage ledelsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.