Ansatte pryder nyt fly

swiss-777-PEOPLE-PLANE-TAKEOFF-HIGHRES-2-800x374Swiss har modtaget det første af ni nye Boeing B777 til sine langruter. Og som noget unikt er flyets bemaling portrætter af over 2.500 ansatte hos Star Alliance-medlemmet.

Swiss International Air Lines har netop præsenteret det første af selskabets ni Boeing B777-300ER. Swiss har 8.250 medarbejdere – alle fik tilbuddet om at sende portrætfoto, der skal pryde den første af de nye B777 det næste års tid. Over 2.500 tog imod muligheden – og alle har nu deres kontrafej på flyet.

Swiss har valgt den unikke bemaling som hyldest til sine ansatte for deres arbejdsindsats og dedikation.

Flyet har navnet ’Faces of Swiss’. 12 af portrætterne er ekstra store – de er fra alle flyselskabets personalekategorier; kabineansatte, piloter og jord-personale.

Swiss første B777 sættes i drift fra sommersæsonen – de ni B777 skal bl.a. bruges på ruterne til Bangkok, Hong Kong, Los Angeles, New York, San Francisco, Sao Paulo og Tel Aviv. De er indrettet med 340 sæder – otte på FirstClass, 62 på Business Class og 270 på Economy.

Swiss flyver til 102 destinationer i 47 lande fra Zürich og Geneve. Selskabet, der er en del af Lufthansa Group, havde sidste år over 16 mio. passagerer og 93 fly.

Swiss har netop nyindrettet sine nye lounger i Terminal E i sin hovedlufthavn, Zürich, First Class, Business Class og Senator Lounge.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.