Apollo aflyser udflugter til Cairo

Det samme gælder for Falk Lauritsen som følge af urolighederne i Cairo i modsætning til feriesteder i Egypten ved Der Røde Hav, hvor danske turarrangører har base.

Med baggrund i artiklen i standby.dk. her til morgen om urolighederne og angreb fra terrorister på Cairos fornemste luksushotel har kommunikationschef Rikke Koks Andersen, sendt os følgende:

”Apollo og Falk Lauritsen har aflyst samtlige udflugter til Cairo i disse uger. Vi genoptager først udflugterne til metropolen, når der igen er helt rolig i byen.

Vi ønsker at være på den sikre side, også selv om vore gæster til Cairo normalt ikke kommer på Tahrir-pladsen.

Og ja, også enig i artiklens afslutning: Hurghada, Sharm el Sheikh (og Marsa Alam og Dahab) ved Rødehavskysten er helt upåvirkede, og vore gæster er glade for den lune ferie. Jeg har netop talt med vores destinationschef i Hurghada.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.