Apollo hopper på Emirates

”Vi kommer til at have fra 50 til 100 pladser om ugen mellem Danmark og Dubai. Vi kan f.eks. tilbyde syv dage med fly, transfer og 3-stjernet hotel for 5.600 kr. Dubai er et nyt rejsemål for os og vi har 3-4 guider på plads i Dubai,” siger Apollos kommunikationschef, Rikke Koks Andreassen, til takeoff.dk

 

Udover metropolen i De Forenede Arabiske Emirater, Dubai, tilbyder Apollo også ferieområderne Ras Al Khaimah og Fujairah.
Emirates flyver de danske gæster fra Kastrup direkte til Dubai, mens islandske Primera Air står for flyvningerne mellem Billund og Dubai. Ferierne bliver af 5, 7 og 10 dages varighed.

 

"Arkitekturen i Dubai er enestående, ikke bare det syvstjernede hotel Burj Al Arab og verdens højeste tårn, men alt byggeri overgår det meste, verden ellers kan mønstre. Hotellerne har høj standard og aktivitetsmuligheder som ørken-ralley, skisport på en kunstigt opført løjpe og shopping er i særklasse. Herudover er Emiraternes strande nogle af verdens reneste og smukkeste," siger Rikke Koks Andreassen.

 

Apollo tilbyder syv hoteller i Dubai og otte i ferieområderne udenfor.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten