Apollo med Mondo Family Resort i Emiraterne

apollo familiehotelApollos satsning på egne koncepthoteller har været en succes. Derfor lancerer rejsearrangøren et familiekoncepthotel i emiratet Fujairah.

Hotellet, som altså nu bliver det sjette Apollo Family Resort er prisvindende Radisson Blu Resort, der er det andet på listen over resorts, som også modtager gæster i vintersæsonen.

Resortet ligger på sandstranden i en rolig og afslappet atmosfære mellem Hajar-bjergene og det azurblå hav med 500 meter privat strand og pools for hele familien.

Om vinteren forvandles det til et af Apollos Mondo Family Resorts. Det er velegnet for familier, og tilbyder børneklub, svømmeundervisning, god og sund mad samt kaffe- og juicebar. Der er fitnesscenter og adgang til fri træning. Der er mulighed for tilkøb af all inclusive og ’soft all inclusive’ uden alkohol.

”Med tre flyvninger om ugen til De Forenede Arabiske Emirater er det muligt at tilpasse ferielængden, fordi man kan vælge at sammensætte ferien efter det antal dage, som passer bedst,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.