Apollo opruster i Emiraterne

Dubai har vist sig at være en succes-satsning over forventning. Dubai og Emiraterne har vist sig at være en god investering, og Apollo opruster på destinationen.

Det er et slaraffenland for dem, der vil kombinere arabisk kultur, ørken og indkøb på overdådige markeder med alt, hvad hjertet kan begære, med skyskrabere, temaparker og strandliv. Og det er noget, mange danskere kan lide.

Apollo kommer med bl.a. et nyt Apollo Mondo Selected resort i Abu Dhabi og et nyt Apollo Sports luksushotel i Fujairah i den kommende efterårssæson.

“Det er ingen tvivl om, at Dubai og Emiraterne er konstant foranderligt. Fra man besøger området den ene sæson, og til næste gang man tager afsted, er der altid sket noget nyt. Det gør, at man faktisk aldrig bliver helt færdig med at rejse dertil. Og de mange temaparker er noget af det, som der sker rigtigt meget på i øjeblikket, fordi alle de store franchises vil have en bid af Dubai”, siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo flyver fortsat med Emirates og verdens største passagerfly Airbus A380 fra København til Dubai tre gange om ugen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.