Apollo opruster i Emiraterne

Dubai har vist sig at være en succes-satsning over forventning. Dubai og Emiraterne har vist sig at være en god investering, og Apollo opruster på destinationen.

Det er et slaraffenland for dem, der vil kombinere arabisk kultur, ørken og indkøb på overdådige markeder med alt, hvad hjertet kan begære, med skyskrabere, temaparker og strandliv. Og det er noget, mange danskere kan lide.

Apollo kommer med bl.a. et nyt Apollo Mondo Selected resort i Abu Dhabi og et nyt Apollo Sports luksushotel i Fujairah i den kommende efterårssæson.

“Det er ingen tvivl om, at Dubai og Emiraterne er konstant foranderligt. Fra man besøger området den ene sæson, og til næste gang man tager afsted, er der altid sket noget nyt. Det gør, at man faktisk aldrig bliver helt færdig med at rejse dertil. Og de mange temaparker er noget af det, som der sker rigtigt meget på i øjeblikket, fordi alle de store franchises vil have en bid af Dubai”, siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo flyver fortsat med Emirates og verdens største passagerfly Airbus A380 fra København til Dubai tre gange om ugen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.