Apollo succes med koncepthoteller

koncepthotel apolloRejsearrangøren Apollo har de seneste år satset på egne koncepthoteller og åbner nu det første familiekoncepthotel på Gran Canaria. Det bliver det femte Mondo Family Resorts.

Det er det i forvejen populære Lopesan Baobab ved Maspalomas store klitter, som tilbyder et luksuriøst ophold med et afrikansk touch. Her er bl.a. børneklub, svømmeskole, kaffebar med baristakaffe, juicebar og træningsfaciliteter.

Apollo Mondo Resorts er i det hele taget populære, og forespørgslerne på koncepthoteller er stor. Det særlige er, at de altid er lokalt forankrede. Det er Apollo, der, i samarbejde med hotelejere, lokale køkkenchefer, gæster og eksperter, har udformet det, der skal til for at give det lille ekstra til gæsterne på destinationen.

Der findes desuden Apollo Mondo Family Resorts på Rhodos, Kos, i Kroatien og Tyrkiet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.