Apollo vil sende 16.000 til Dubai til vinter

Apollo sendte sidste vinter 10.000 danskere til Dubai og Emiraterne og forventer at sende 16.000 med Airbus A380 til Dubai til vinter.

Efterspørgslen breder sig også til de øvrige årstider, og mange danskere vil lande i Dubai og omegn allerede denne sommer, viser de seneste salgstal fra Apollo.

Dubai og Emiraterne som alternativ til Egypten har været en god satsning: ”Indtil videre går salget af rejserne til Dubai i vinteren 17/18 strygende. Flere vil udskifte slud og sne med sol, strand og sommer, og her rammer Dubai og Emiraterne plet! Særligt fordi flyrejsen er både komfortabel og kort,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo. Allerede nu er der også solgt tre gange så mange rejser som på samme tid sidste år.

Antallet af bestilte rejser til Dubai og Emiraterne denne sommer er allerede firedoblet sammenlignet med sidste sommer: ”Det hænger nok sammen med, at Dubai er en ret billig destination i sommermånederne, hvor priserne er yderst konkurrencedygtige. Faktisk kan man finde de samme priser på et 5-stjernet hotel i Dubai om sommeren, som man kan på Mallorca, og desuden er priserne for børn meget lukrative,” fortæller Glenn Bisgaard.

Det er Apollo Mondo hotellerne i Ras al Khaimah og Fujairah, der hitter blandt danskerne, men Jumeirah Zabeel Saray, som ligger på en kunstig palme-ø, og som bl.a. er kendt fra Mission Impossible 4, er også en sællert, når det gælder Dubai.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.