Årets sidste julefest for rejsebranchen

Lufthansa fortsatte traditionen med at holde jul for deres eXperts.
I år var stedet det hyggelige og julepyntede Brøchner Hotel Kong Arthur.

Fra venstre Karim Nielsen, direktør for de fire københavnske Brøchner Hotels, samt Lufthansas Monika Müller og Morten Balk.

Ih, hvor vi hygger os fra venstre Rikke Andresen, Anne-Marie Stoltenberg, begge Dagama Travel, samt Carl-Christian Hansen fra Nyhavn Rejser.

Ikke mere gløgg, nu vil vi ha’ en pils! Fra venstre Thomas Sidor, Allan Kraft, begge fra FDM Travel, og Søren Alling, Nyhavn Rejser.

Lufthansa har i Danmark næsten 1.500 medlemmer af sit program for rejsebureauagenter, eXperts, og 120 af de danske Lufthansa-eXperts havde takket ja til at deltage.

Som en overraskelse til de fremmødte var der en konkurrence, hvor den heldige vinder kunne gå hjem med en Ipad 2 som førstepræmie. Andenpræmien var en overnatning i superior-værelse på Brøchner Hotel Kong Arthur for to personer med massage og spa inkluderet.

Morten Balk, landechef for Lufthansa Gruppen i Danmark, bød velkommen og introducerede sine kolleger.
”2012 blev et år med udfordringer for Lufthansa Gruppen, men det gik trods alt bedre for os i år end i2011,” sagde Morten Balk i sin velkomsttale.
Morten Balk fortalte bl.a., at Lufthansa er i fuld gang med at forbedre forholdene for sine passagerer. Både i Wien og i Frankfurt kommer der nye terminaler og lounges. Og både på første- og business class forbedrer Lufthansa faciliteterne i kabinen.
”Vi har allerede modtaget fire af de nye B 747-8 – verdens længste passagerfly – og i løbet af de næste tre år indgår yderligere 16 nye 747-8 i flåden,” sagde Morten Balk og tilføjede:
”Der er også nye destinationer på vej. I 2013 åbner Swiss på Singapore og Austrian på Chicago. Rent fartplanmæssigt sker der i Danmark ikke de større ændringer. I Billund øger vi kapaciteten en smule ved at udskifte vores CRJ med en Embraer på to afgange om ugen.”